Mafini ar ķirbju miltiem un sieru

Mafinus var ēst tāpat, bet var arī pārgriezt uz pusēm, iesmērēt sviestu, ielikt kādu tomāta vai gurķa sķēli.. mmmm.. ļoti garšīgi!

Nepieciešams: (sanāks 12 mafini)

1 ola,
150 ml piens,
50 ml eļļa,
200 grami milti,
2 ēdamkarotes ķirbju milti,
1 ēdamkarote kaltēta paprika,
2 tējk. cepamais pulveris,
šķipsna sāls,
2 ēdamkarotes cukurs,
50 grami sarīvēts siers.

Miltus sajauc ar cukuru, cepamo pulveri, sāli, ķirbju miltiem un papriku.

Atsevišķi sakuļ olu, sajauc to ar pienu un eļļu. Lej klāt miltiem, samaisa, kā pēdējo iemaisa sarīvēto sieru. Ar karoti liek mīklu mafinu fomrās un cep 15-20 minūtes.

Autore: Ilze Lipska